Om Oss

Det hele startet med at Vibeke/mor alltid har hatt en drøm om å starte noe for seg selv, og Erik/sønn har helt siden han var liten hatt en gründer sjel i seg. Det resulterte i at Blanda Drops- Arendals kuleste festbutikk åpnet i 2014. Etterhvert fikk vi huket tak i ho Monica/bestemor som selv har drevet butikk i mange år, som ekstrahjelp, og Jeanette/storesøster som har bred erfaring i butikkdrift og markedsføring til å starte nettbutikk. 

OG Voilà. Here we are!

Blanda drops er en familieeid bedrift som virkelig brenner for det nostalgiske, koselige og spennende som godteri, interiør, morsomme plakater og alt man trenger til festen/feiringen.

Vår visjon er å gi kunden en gøy opplevelse hvor du finner tilbake til det du husker som barn fra godteriavdelingen, en brus du finner igjen som du smakte på din forrige utenlandsferie. En plass du finner morsomme gaver og ikke minst hvor du finner alt du trenger til enhver anledning om det er fest eller rett og slett en kosestund med familien.

Hos Blanda drops finner du alltid noe nytt og spennende! Er det noe du ikke finner hos oss, så ta kontakt så kanskje vi kan få skaffet det til deg